Shqip
 

Inovacion. Mundësi. Zhvillim.

Besojmë se teknologjia Smart mund të përmirësojë cilësinë e jetës së qytetarëve.

Contact Us

    Kontakt

    Na lër një mesazh dhe na kontakto.
    Balkan Utilities