Shqip
 

Cfarë bëjmë

Ballkan ofron shërbime të plota dhe këshilluese profesionale për të shoqëruar klientin në zgjedhjen e zgjidhjeve më të mira të dizajnit.

Falë një njohurie të thellë të tregut të referencës, Ballkan ofron një shërbim të specializuar konsulence / menaxhim projektesh për të gjitha kompanitë dhe shërbimet që dëshirojnë të hyjnë në botën e energjisë ose thjesht të planifikojnë projekte të reja, në lidhje me ndërtimin e impianteve dhe rrjeteve të shpërndarjes, duke pasur të gjitha informacionin e nevojshëm tashmë të disponueshëm.

Prandaj, Balkan punon në mënyrë që t’u japë përmbajtje ideve dhe projekteve, përmes një studimi 360 ° të tregut dhe opsioneve më të mira, me vëmendje të veçantë për kostot / përfitimet për klientin.

Contact Us

    Kontakt

    Na lër një mesazh dhe na kontakto.
    Balkan Utilities