Shqip
 
Gas Energy Management Systems

Gazi

Gazi natyror aktualisht është opsioni më i mirë i disponueshëm afatshkurtër si një kapacitet rezervë për energjinë e rinovueshme.

Duke vepruar, pra, në plan të parë në sektorin e energjisë, Balkan Utilities është përfshirë aktivisht në mbështetjen e këtij zinxhiri furnizimi, me fokus të veçantë në projektimin dhe ndërtimin e rrjeteve të transportit të gazit. Me njohuritë e marra përmes partneriteteve tona strategjike, Balkan u ofrohet kompanive si një partner strategjik për analizën dhe zbatimin e projekteve.

Duke u mbështetur në një ekip profesionistësh, Balkan Utilities është në gjendje të ndjekë të gjitha fazat e projektit duke ofruar shërbimet e mëposhtme:

  • Studimi i territorit
  • Studimi i fizibilitetit, planifikimi dhe dizajni
  • Prodhimi
  • Nisjen e projektit
Contact Us

    Kontakt

    Na lër një mesazh dhe na kontakto.
    Balkan Utilities